Sales training op maat

Een maatwerk sales training (in-company) biedt vele voordelen. Ten eerste gaat de vertaling van algemene voorbeelden en cases naar de eigen praktijk veel sneller. Daarentegen bieden open trainingen (deelnemers uit verschillende bedrijven in één training) de mogelijkheid om ervaring te delen uit andere branches. Echter, er gaat vaak veel tijd en aandacht verloren aan zaken die niet of minder relevant zijn voor uw medewerker.  Kies daarom voor een maatwerk training.

Het trainingsaanbod van SalesSucces richt zich op meerdere doelgroepen:

  • Verkoop binnendienst
  • Verkoop buitendienst
  • Management
  • Service medewerkers
  • Consultants
  • etc.

Binnendienst

Uw commerciële binnendienst en customer service zijn de hart en nieren van uw organisatie. Vaak onderschat, toch hebben deze medewerkers enorme waarde voor uw organisatie om klanten optimaal te bedienen. Ze bellen offertes na en nemen waarschijnlijk ook orders aan. Tevens verwerken ze klantgegevens, handelen dagelijks talloze klachten af en beantwoorden de meest uiteenlopende vragen.

Daarom richten onze verkoop binnendienst programma’s zich op medewerkers met frequent telefonisch contact met klanten. Bijna alle aspecten van een professioneel telefoongesprek, waarbij de klant écht centraal staat, komen aan bod.

Lees hier meer!

Buitendienst

Of er nu account manager, verkoper of vertegenwoordiger op het visitekaartje staat; deze mensen zijn het gezicht van uw bedrijf. Dag in dag uit onderhouden ze het contact met uw relaties en zoeken ze interessante nieuwe partijen die men van prospect naar klant weet te brengen.

Elke klant en elk gesprek is anders. Bovendien besteden de klanten van vandaag hun tijd niet (graag) met het aanhoren van een standaard verkooppraatje. Een gedegen gesprek voeren dat de belangen van uw klant en uw organisatie weet te combineren is een vak apart. Geen ‘koffie toerisme’ maar doelgericht werken aan de groei van uw business. Lees hier welke trainingen er beschikbaar zijn voor uw buitendienst.

Lees hier meer!

Management

Management

Het beste uit je team halen is meer dan alleen vertellen wat ze moeten doen. Daarom is de rol van en effectiviteit van de manager doorslaggevend in het behalen van resultaten. De beste verkoper is niet zomaar de beste salesmanager. Hiervoor zijn heel veel andere vaardigheden nodig die helaas vaak ontbreken.

Onze management trainingen zijn ontworpen om op gerichte wijze juist die vaardigheden te ontwikkelen die de salesmanager nodig heeft om succesvol te worden en blijven. Denk aan strategische zaken zoals “Hoe creëer ik een visie en missie voor mijn team?”. Maar ook praktische zaken zoals “Hoe houd ik een goed beoordelingsgesprek?”. Lees hier welke trainingen er klaar staan om uw commercieel manager naar het volgende niveau te brengen.