Een consultancy bureau vind je al snel, maar slechts enkele hebben echt verstand van sales. Daarom ga je naar een expert! Heeft u een vraag over sales? Wij weten het antwoord!

Het begint bij een helder, en liefst ambitieus, doel. Vervolgens dit doel vertalen naar een concreet plan. Daarna het plan in werking zetten. Met de juiste mensen, op de juiste plek die met de juiste dingen bezig zijn om het doel te behalen. Kinderlijk eenvoudig in theorie, maar verdraaid lastig in praktijk.

Vision, Mission & Core Values

In de meest succesvolle organisaties weet elke medewerker wat de visie en missie zijn van het bedrijf. Ook de kernwaarden zijn bekend, zichtbaar en dienen als maatstaf om te bepalen hoe er wordt gewerkt. Een consultancy bureau vind je al snel, maar slechts enkele hebben echt verstand van sales.

Veel bedrijven worstelen nog met deze kernwaarden. Toch vind men het lastig om hier hulp bij te vragen. Vaak is er wel ooit iets over gezegd of vastgelegd maar is het verouderd of onvoldoende geborgd in de organisatie.

Een ‘Mission,Vision & Core Values’ workshop zorgt ervoor dat de visie en missie weer actueel zijn en de kernwaarden goed in de organisatie gedragen worden.

Sales Proces Scan

Uit onderzoek van de Universiteit van Sankt Gallen in Zwitserland blijkt dat het onderscheidend vermogen van een sales organisatie intern ligt op de totale beheersing van het sales proces.

Tijdens een scan van uw sales proces onderzoeken we het volgende:

  1. welke stappen vormen het sales proces?
  2. wat zijn de critical success factors per stap in het sales proces?
  3. waar liggen de area’s of concern?
  4. etc.

Tegelijkertijd nemen uw klantenbestand onder de loep door te kijken naar:

  1. hoe gezond is uw klantenbestand?
  2. waar liggen risico’s?
  3. hoe kunnen we uw klant segmentatie verbeteren?
  4. waar ligt het grootste potentieel?
  5. etc.

U wil geen uitgebreide en omslachtige rapporten. Dus wij leveren binnen 14 dagen een kort en bondig rapport met bijbehorend advies. Daarmee kunt u direct aan de slag.