SalesSucces kan u en uw organisatie op de volgende drie vlakken ondersteunen:

Consultancy

Heeft u goede, gedreven mensen in dienst en veel commerciële kansen maar tegelijkertijd het gevoel dat het beter, sneller of efficiënter kan?

Soms is het nodig om een externe professional mee te laten kijken naar hoe de organisatie functioneert. Iemand met een neutrale kijk op zaken, die zonder vooroordelen, gebruik kan maken van de best practices uit andere bedrijven en/of branches om u weer verder te helpen.

Onze jaren lange ervaring met het optimaliseren van sales organisaties en verkoopprocessen kunnen we direct voor u inzetten. 

Vertel me meer!

Coaching

Iedere persoon leert anders. In veel gevallen kan een training waardevolle inzichten geven en uw medewerker beter laten presteren. Soms is het juist een kwestie van persoonlijke begeleiding om het beste in mensen naar boven te brengen.

Coachen is 1 op 1 tijd, waarbij we zeer intensief aan specifieke vaardigheden te werken. Een ervaren coach kent ‘de klappen van de zweep’ en heeft de kennis en kunde om anderen uit te dagen en daarmee op een hoger niveau te brengen. Door middel van ons Sales Competence Model™ kunnen we gericht werken aan juist die competenties die uw medewerker nodig heeft.

Vertel me meer!

Training

Trainingen zijn er genoeg; écht goede trainingen met een professionele trainer die ook nog het sales vak verstaat én uitoefent, die zijn zeldzaam. 

Niet praten vanuit enkel de theorie, maar vanuit jarenlange praktijkervaring en echte voorbeelden die de theorie juist ondersteunen. 

Veel trainers horen zichzelf graag praten maar bij SalesSucces snappen we dat het de training van de deelnemers is. Zij moeten aan de slag met de materie. Hier horen veel verschillende werkvormen bij om de training interactief en boeiend te houden. Alle trainingen worden ontworpen volgens het didactische model 4MAT™ waardoor de deelnemer optimaal in staat word gesteld om het geleerde in praktijk te brengen.

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.” – Benjamin Franklin

Vertel me meer!